Eindeloze e-mails over een project, aanslepende vergaderingen en collega’s die niet op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen het accountskantoor. Het is tijd voor verandering. Tijd om de manier van werken te veranderen en die efficiëntieslag te maken die jij al zolang zoekt.

Met IBM Connections kies je voor slimmer digitaal samenwerken waarmee jij meer uit je werkdag haalt. Niet alleen slim, maar ook noodzakelijk. De moderne accountancybranche vraagt om slim werken, maar ook om verbinden en delen. Snel schakelen met collega’s, samen online aan een project werken en eenvoudig kennis delen met jouw projectleden.

Onze social business software is voor voorlopers. Koplopers die op het hoogste niveau willen opereren en weigeren stil te staan. Ben jij klaar met kantoortje spelen en wil je meer uit je werkdag halen? IBM Connections biedt het platform waarmee jij het slimste accountantskantoor van Nederland wordt.

Implementatiepartner: logo van acuity

Onderneem nu actie!

Get social met collega’s en klanten

+-

Samen slimmer worden  

+-

Glasheldere communicatie

+-

Minder e-mail, meer werkplezier

+-

Sneller werken met jouw favoriete tools

+-

Bentacera accountants en adviseurs optimaliseert zijn werkprocessen

Download case

De social business software die jouw accountantskantoor slimmer maakt

IBM Connections biedt de digitale werkomgeving die zorgt dat jij meer uit je werkdag haalt. Slim samenwerken, mensen verbinden, maar ook durven veranderen. Ben jij klaar om de slimste accountant van Nederland te worden? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je hoe je het aanpakt.

IBM Connections biedt nog veel meer voordelen die jouw leven als accountant gemakkelijker maken:

 • Toonaangevend: IBM Enterprise Social Software is door Aragon Research Globe en Gartner Magic Quadrant als marktleider uitgeroepen op het gebied van social software voor de werkplek. Je kiest dus voor een gegarandeerde kwaliteitsgarantie.
 • Schaalbaarheid: IBM Connections heeft wereldwijd meer dan 350.000 gebruikers.
 • Security: kies voor maximale veiligheid van gegevens en sla documenten encrypted op.
 • 24/7 support: altijd support wanneer jij daar behoefte aan hebt en standaard de nieuwste versies, fixes en updates.
 • Real-time inzicht: monitor en analyseer real-time de gebruiksomgeving met de geïntegreerde IBM Cognos Analytics software.
 • Mobile: met de app is de content in het systeem direct op alle mobiele devices beschikbaar. Een aantal onderdelen is zelfs offline beschikbaar. De app wordt ondersteund door alle grote mobile device management oplossingen zoals MAAS360 en Mobilron.
 • Platform onafhankelijk: IBM Connections werkt platform onafhankelijk en is te gebruiken met verschillende server operating systemen voor zowel desktop, mobile en tablet en diverse soorten databasetypes.
 • Watson: IBM Connections integreert koppelingen met de innovatieve IBM Watson software. Deze software analyseert in milliseconden databronnen, legt verbanden met andere bronnen en presenteert direct de beste oplossingen.
 • Add-ons: het platform is uit te breiden met verschillende add-ons waarmee je het systeem aanpast aan de specifieke wensen van jouw accountantskantoor.

Zo biedt IBM Connections de digitale werkomgeving die zorgt dat jij meer uit je werkdag haalt. Slim samenwerken, mensen verbinden, maar ook durven veranderen. Ben jij klaar om de slimste accountant van Nederland te worden? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je hoe je het aanpakt.

 

 • portret van Gooitzen Boonstra

  "Als het aan mij ligt schaffen we dat ge-email straks volledig af."

  • Gooitzen Boonstra, Bentacera
 • portret van ronald

  "Ik wil nooit meer zonder."

  • Ronald Oenema, Virtus Accountancy
 • portret van jack van Ansem

  "Door het gebruik van Connections kunnen wij altijd en overal bij onze bestanden, ongeacht met welke devices we werken. Je volledige kantoor in je broekzak."

  • Jack van Ansem, De Administratie Valkenswaard

Bedrijven die met Connections Cloud werken

logo van bentacera
logo van de administratie valkenswaard
log van virtus accountancy