Het ‘vergaderen om het vergaderen’ syndroom is een beruchte productiviteitskiller die bij veel organisaties diep is geworteld. Vergaderingen die te lang duren, te laat beginnen en waar uiteindelijk nog niets is besproken, het is ook binnen de financiële dienstverlening meer dan eens raak. Maar ook inefficiënt samenwerken en onvoorbereide collega’s kosten je meer tijd dan je lief is.

Herkenbaar en ben je klaar voor verandering? Kies dan voor slimmer online samenwerken met IBM Connections, dé digitale werkomgeving die samenwerken efficiënter, soepeler en leuker maakt. Met slimme functionaliteiten verbinden we menselijk talent met innovatieve functies waarmee jouw werk eenvoudiger wordt. Het resultaat? Een snellere afhandeling van projecten, glasheldere communicatie en meer gedaan krijgen in minder tijd.

 

Implementatiepartner: logo van silverside

Onderneem nu actie!

Alle relevante gegevens binnen handbereik

+-

Loop niet langer achter de feiten aan

+-

Altijd en overal inzicht

+-

Werk waar en wanneer jij wilt

+-

Direct weten wat je wilt weten

+-

Slimmer samenwerken in de branche financiële dienstverlening

Vertrouwelijk, efficiënt en nauwkeurig werken staan centraal binnen de financiële sector. Tegelijkertijd word je geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Meer doen in minder tijd, transparanter acteren en flexibeler werken. Om nog maar te zwijgen over de wisselende regelgeving vanuit zowel de overheid als financiële toezichthouders zoals De Nederlandsche Bank (DNB) en Autoriteit Financiële Markten (AFM). Wel zo handig dat je werkomgeving hier optimaal op inspeelt.

IBM Connections biedt jou de digitale werkomgeving die menselijk talent, efficiënter werken en kennisdeling met elkaar verbindt. Koppel taken en projectleden eenvoudig aan projecten, deel even snel die nieuwe regelgeving via de kenniscommunity en vindt binnen een paar klikken de juiste collega. Zo breng jij slimmer samenwerken in de praktijk en krijg je meer gedaan in minder tijd. Ideaal, want de uitspraak ‘tijd is geld’ is tenslotte zeker in de financiële sector van toepassing.

Met IBM Connections realiseer je een productiviteitsstijging van 20 – 25% en krijgen jij en je collega’s meer gedaan in minder tijd. Dus wil jij de flexibele en innovatieve partner zijn op wie je klanten kunnen rekenen? Kies dan voor slimmer samenwerken én meer resultaat.