Slimmer samenwerken en meer uit je werkdag halen. Ben jij er klaar voor? IBM Connections biedt de social business software die mensen verbindt, kennisdeling stimuleert, maar vooral jouw werkplezier verhoogt.

Maak een einde aan die stroom overbodige e-mails, werk samen online aan projecten en verruil tijdrovende vergaderingen op locatie voor efficiënt online vergaderen. Met IBM Connections kies je voor glashelder communiceren, online samenwerken en altijd op de hoogte zijn van de zaken die jij wilt weten. Verander je manier van werken, kijk vooruit en word voorloper in jouw branche.

Implementatiepartner: e-office_logo

Onderneem nu actie!

Slim samenwerken en meer bereiken

+-

Meer doen in minder tijd

+-

Deel je kennis en stimuleer talent

+-

Glasheldere communicatie

+-

Direct weten wat jij wilt weten, waar je ook bent

+-

Social business software die jouw branche begrijpt

Veranderingen in wet- en regelgeving zijn vaak een bedreiging voor je werk. Onduidelijkheid is hierin een belangrijke factor. Maar hoe zorg je ervoor dat je collega’s snel op de hoogte zijn van de veranderingen? IBM Connections biedt het platform waarop je kennis niet enkel eenvoudig deelt, maar ook direct op elkaar reageert en de discussie aangaat. Zo raadpleeg, bewerk en deel je direct de meest actuele informatie via smartphone, tablet of desktop en blijf je op de hoogte.

Of het nu gaat om het delen van belangrijke juridische documenten of het gezamenlijk uitwerken van innovatieve ideeën om disruptieve technologieën voor te blijven. IBM Connections biedt de social business werkomgeving die inspeelt op de behoeftes van jouw bedrijf. Met de handige functionaliteiten normaliseer en standaardiseer je eenvoudig processen en werk je binnen een veilige werkomgeving die aan wereldwijde veiligheidseisen voldoet.

Zo maken wij kennis delen en samenwerking niet alleen efficiënter, maar ook leuk. Het resultaat? Een productiviteitsstijging van 20 – 25% door minder e-mails en vergaderingen en een hogere productiviteit. Samen meer bereiken door slim samenwerken. Het is tijd om de daad bij het woord te voegen.

 

 • logo van euromba

  "Door gebruik te maken van de IBM Connections Cloud hoeven we geen tijd meer te besteden aan het onderhouden en beheren van de servers, waardoor we ons nu volledig kunnen richten op het optimaal inrichten van IBM Connections Cloud binnen ons onderwijs.
"

  • Rut Berns, EuroMBA
 • logo van VeiligheidNL

  "Voor VeiligheidNL is IBM Connections HET platform waar wij, als kennis gedreven organisatie, efficiënt samenwerken en kennis delen. Niet alleen intern, maar ook in toenemende mate met externe partners. De ontwikkelde kennis blijft geborgd, is goed vindbaar is en is beschikbaar op alle devices."

  • Henk Zantvoord, VeiligheidNL
 • logo van convoi

  "IBM Connections Cloud stelt ons in staat om binnen één geïntegreerd platform informatie uit te wisselen tussen eigen medewerkers, klanten en leveranciers, zonder ons druk te hoeven maken over beveiligingsaspecten."

  • Elwin Wauben, Quote Convoi B.V

Bedrijven die met Connections Cloud werken

logo van convoi
logo van euromba
logo van veiligheidnl