Als snel groeiend bedrijf moet je elke dag veel nieuwe zaken implementeren. Je bent in beweging en in verandering. Een dynamisch proces vol uitdagingen en kansen waarbij tijd de eeuwige spelbreker lijkt te zijn.

Zijn jouw dagen ook standaard een uur te kort en ben je op zoek naar de efficiëntieslag die jouw bedrijf naar de volgende groeifase brengt? Kies dan voor slim samenwerken en tijd besparen met IBM Connections. Wij bieden de digitale werkomgeving waarmee jij slimmer samenwerkt met collega’s en klanten, glashelder communiceert en snel informatie deelt met betrokken personen.

Onze social business software verbindt mensen, benut talenten en brengt al jouw favoriete tools binnen handbereik. Slim, veilig en door de mobiele app altijd en overal bereikbaar. Het is tijd om meer uit je werkdag te halen en je werkplezier te verhogen. Ben jij klaar om slimmer te werken?

Implementatiepartner: real-connections

Onderneem nu actie!

Bereik de top door slimmer samenwerken

+-

Wij maken jou de slimste ondernemer van Nederland

+-

Minder e-mailen, meer vrije tijd!

+-

De werkomgeving die jou beter maakt

+-

Word de gelukkigste ondernemer van Nederland

+-

Is jouw startup klaar voor de volgende stap?

Het gaat goed met je startup. Na een spannende start ben je alweer 5 tot 10 jaar onderweg en boek je het ene succes na het andere. In fase 2 heb je zelfs extern kapitaal aangetrokken om die interessante extra markt op te gaan. De volgende stap naar ‘echt serieus bedrijf’ lonkt. Die nieuwe fase confronteert je echter ook met nieuwe uitdagingen. Want net nu je dacht dat het gemakkelijker werd, blijkt alles nog sneller te gaan. Je klanten eisen nog meer flexibiliteit en een nog hogere kwaliteit. Tijd om de efficiëntieslag te maken die jij al zolang zoekt.

Kies daarom voor slimmer, productiever en flexibeler samenwerken met IBM Connections. Werken vanuit één online werkomgeving die mensen en projecten verbindt door slimme communicatietools en overzichtelijke klantcommunities. Een platform dat kennisdeling stimuleert en waar jij informatie en kennis deelt met de mensen die dit moeten weten. Onze social business software zet jou als gebruiker centraal en dat merk je. En dat alles door een heldere vaste prijs per maand en zonder kleine lettertjes. Zoals je het zelf ook zou doen.

Het is tijd om de volgende stap te maken en meer te bereiken door slimmer samen te werken. Durf jij de sprong in het diepe te wagen? Wij zijn de springplank op weg naar jouw succes.

  • foto van arjan gelderblom

    Voor mij is IBM Connections Cloud een laagdrempelig samenwerkingsplatform. Het grote voordeel: ik hoef geen techneut te zijn om samenwerking met interne of externe medewerkers te starten. Ik werk er al vele jaren, dagelijks, met volle tevredenheid mee.

    • Arjan GelderBlom, Full Finance

Bedrijven die met Connections Cloud werken

logo van full finance